Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noll. Sex.


sladdlös.

jag gråter mig
till tårar.

är sprucken

i din hand -
ett massivt
kollage

av ruttenhet.

---




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jennie M
Läst 232 gånger
Publicerad 2012-03-18 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jennie M
Jennie M