Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga ursäkter,


1:a hyllningen till den knullade pentametern

I zombietiden mellan ungdom och amputerad marmor
Då flexibel ambition och drömmar råder
Finns väl använd fantasi
Och mindre väl använd kondomförpackning
Sökes lght utan makaber hyra
Med utsikt att lyckas

Bidde det en vante?
Nej, Det bidde en humanist
Tänk att få vara intressant igen
Kasta stenen lite längre i hagen
Och träffa rutan

Det bidde ett brödspår
Pickat av allt det bekväma
Det leder ingenstans
Men det vita brödet är liv
Tänk på barnen i afrika




Fri vers av Kyon
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-01-27 06:15



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Shit! du är så bra! "Bidde det en vante? Nej, det bidde en humanist!" *fnissa* /Student vid Humanisten, Göteborg
fast du fuckade ju upp pentametern här och där. men det är ok.
2006-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Kyon