Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ena än det andra


Bättre googlad

Än goolad




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger
Publicerad 2012-03-18 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO