Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en hysteriskt Reinfeldtshyllande Moderatstämma nu i helgen...., snacka om "hemmablind fanclub" !


"Reinfeldtland - I Masspsykosens Rike !"

I Masspsykosens rike
lever vi

Statusjakt och privatideologier
sköljer över oss

Jobbavdrag och pigavdrag
slit och släp
för yngre slav

Mot ungdomslöner
hjälper inga böner

Sälj ut !
På Staten sälj slut !

Realisera !
Utkommendera !

Den Starkes bedrifter
övergår oss andras
fler blir och gifter
fast det borde klandras

Vi små är kassa !
helst, för överheten svassa
och vill vi ej
om vi säger nej
det bara värre blir
omskrivning så skir
resultatet detsamma
som vi borde banna

I Reinfeldtland
är Rättvisa skam !


-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 15:55



Bookmark and Share


  Magica VIP
Men ändock har allt fler börjat fått upp ögonen nu för va de står angående moral och rättvisa. De har gått för långt i vissa uttalanden...
2012-03-18

  aol
bara så sant, bra Mats fortsätt som du gör, aplåder,
2012-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Det här landet har så gott som alltid varit en masspsykos.
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska