Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna rättvisa


just denna dag
blir någon
förlorad mans tös
totalt skuren
ganska förorättad
genomborrad
blodiga väggar rispade förlorade naglar
väldigt plågad
i ett krig
i ett hem
i något
ingen pratar om
så länge
lyckta dörrar
är
en
vacker
svårtolkad
teater




Fri vers av Marvin
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-18 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin