Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paul Simon är bara Simon

..the only living boy in new york...let your honesty shine through... Like it shines on me.

Och du ligger naken i soffan utan något annat på dig än socker, som jag måste ta av för att du inte skall behöva känna dig osexig.

Det ligger något i raspandet från den där gamla skivan. Något outtalat om tiden. Om drömmen om det Amerika som aldrig blev av. Jag har sett Paul Simon sen, göra samma låt. Fast nu. Han har inget hår kvar längre och rösten klingar helt annorlunda. Det var ju också deras röster tillsammans som gjorde det. Simon själv är bara Simon.

När skivan är slut, går jag upp och vänder, slutar mitt i. Men det skulle aldrig fungera att knulla utan musik. En räcka stönanden och nafsanden. Det behövs ett soundtrack till sex.. allt annat är otänkbart. Jag vänder skivan tre gånger och du säger att jag kommer att ha skavsår imorgon, men du får fel.




Fri vers av Mikael A
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-18 19:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön!
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Mikael A
Mikael A