Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Achtung Baby

Vaknar med “your arms around the world “ från achtung baby i huvudet. Trots att jag inte har hört den låten på åratal. Det var våren i Linköping. 92 93 kanske. Jag hade beställt plattan från Ginza och den tentaperioden spelade jag den säkert ett hundratal gånger i den lilla studentlägenheten där blomjölet alltid la sig som en gulaktig hinna över alla plana ytor. Första gången jag låg med en tjej var i den lägenheten. Första gången jag vaknade under natten och kräktes av att ha druckit för mycket var i den lägenheten. Det var i den lägenheten jag spelade den plattan, och nu kommer den tillbaka genom drömmarna, som en regrediering till ett yngre jag, eller en påminnelse om att aldrig förlora det förflutna ur sikte.




Fri vers av Mikael A
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-25 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael A
Mikael A