Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann historia!!!


Öga för öga, tand för tand...

Det var en gång en karatetränare som mördade en av sina kvinnliga elever
när han var allt för framfusig emot henne
då hon försökte att försvara sig
Han fick tio års fängelse
Fick sitta av två tredjedelar
Lika med sex år och åtta månader
När dessa år hade gått så vart han frisläppt
Strax därefter muck så tog han in på ett hotell alldeles bredvid Kristinebergs tunnelbanestation
En dag när han kommer ut ifrån hotell entrén så blir han brutalt nedskjuten av någon i en bil utanför
som genast trycker på gasen och försvinner i rök och damm
Han dör omedelbart
Och än så länge har polisen inte funnit den skyldige
Men lika så gott det
För hade det varit min dotter som han försökt att våldta
men istället råkat döda
så hade gjort samma sak
Gått ut efter hämd
Skickat någon desperat torped som hade fått göra kaffeved av människan
Öga för öga, tand för tand...

Ken Cassel
18/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-18 19:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo! Fy fan!!
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel