Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig skall ingen hitta.

Jag tänker inte svara i telefonen
inte för att du skulle ringa
men ändå
jag är inte med mer
jag är inte med er
vill inte uppdatera längre
vill inte vara kontaktbar konstant
alltid kroniskt tillgänglig
nej
jag ger upp
nu vill jag bara andas
kanske i Köpenhamn
kanske i en stad var ingen vet mitt namn
nu stänger jag av
drar ner persiennerna
täcket över huvudet
vill du mig nå ska du få kämpa
kämpa dig fram
mig skall ingen hitta
inte på en lång tid.




Fri vers av Ruterdam
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-18 20:11



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
"Nu vill jag bara andas, kanske i Köpenhamn".Så äkta,varmt och med en skön känsla.
2012-04-02

  Christian Eriksson
"alltid kroniskt tillgänglig" Fantastiskt bra uttryckt.
Fint skrivet! (e
2012-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam