Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...eller är det bara längtan?


Skulle det kunna vara kärlek?

Jag skulle inte ha alltför svårt
med att kalla honom "älskling"
och le åt hans små dumheter

Jag skulle inte ha något emot
att han gav mig en puss på pannan
och lät sin famn formas efter mig

Jag skulle nog utan problem
kunna ringa honom
bara för att höra hans röst
trots att den har norrländsk dialekt



Men hur vet man säkert?






...




Fri vers av sandraskänslor
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-18 21:56



Bookmark and Share


    Yeahsper
Följ känslan. En dag ska vi alla dö. Dem andra dagarna ska vi inte det.
2013-05-18

  Silverflowerpoet VIP
Ditt hjärta vet redan. :-)
2012-07-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart gulligt
du måste pröva på
2012-07-03

  eskimo snow
Åh, så fint! Låter som kärlek allt, med tanke på att du kan acceptera norrländskan ;)
Så fint du skriver, det här var precis vad jag behövde läsa, tack!
2012-04-24
  > Nästa text
< Föregående

sandraskänslor
sandraskänslor