Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var liten på sextio talet

så fanns det först bara Tv 1 i svartvitt
Några år senare kom även Tv 2 i svartvitt
Och något år senare kom första färg Tv´n
Nu är det tvåtusen talet och jag tittar på Avatar
Och det som genast slår mig är vad tekniken bara har gått framåt
med stormsteg
Helt otroligt mycket
Man kan knappt tro att det är sant
Se bara på den färggranna upplösningen i Avatar i 3D
så förstår man vad jag pratar om
Hur tjusigt som helst
Helt otroligt tjusigt gjort
Blir imponerad...

Ken Cassel
18/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-18 22:13



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Världen förändras. =) Bra skrivet. =)
2012-03-20

    ej medlem längre
Får du in televinken på den?
2012-03-19

  Anders Nordlander VIP
ja vi är ju nästan lika gamla, jag är ett par år äldre. Visst har det gått fort, utvecklingen. Berättar man för sin dotter om detta, får man en häpen och oförstående min. Nu tittar vi ju på tv i mobilen. Frågan är, vad kommer härnäst? Men samtidigt, inget slår bröderna Cartright ändå, t.o.m. i svartvitt !
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel