Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om något jag såg


Var du där?

Ett ögonblicks sekund
jag uppfattade det

tecknet

att du var där

Var det din mening
att jag skulle se

jag vet inte

men

jag såg dörren som
sakta, ljudlöst stängdes

bara sådär, ljudlöst

jag undrar
ville du bara vara där
ensam i minnen, du

Vi var många
men bara jag uppfattade
din närvaro

Det måste vara svårt att
göra hejdå när man inte
ville lämna än....

vi kanske iakttar varandra igen
en annan dag, vem vet

men du vet att jag kan vara
uppmärksam




Fri vers av Maiah VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-19 19:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja...TAck för fin text
2012-03-28

  Christine Sabel
Spännande rader, göra hejdå...underbart nytt
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP