Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med det ena benet framför det andra

så går jag på en promenad in mot Stockholms stad
där jag hittar överallt som i min egen ficka
Jag tänker
Och om jag har tur nu så kanske jag stöter på henne
Stans vackraste flicka!
Hon som jag brukar möta på när jag är ute och promenerar
Hon som jag har ett gott öga till
För varje gång som vi möts ansikte mot ansikte
tycks tiden bara stå still
Eller gå som i slowmotion

Men titta där!
Där kommer hon ju
Flickan som mitt hjärta bultar för
Flickan som hjärta håller så kär
Och kan ni inte se hur vacker hon bara är?
Inte undra på då att jag har fallit pladask för henne
och gått och blivit kär
Och nu när hon ändå är här, så måste jag ju bara gå fram till henne och säga hej
Hej!
Kommer du ihåg mig?
Eller
Har inte vi träffats förut

Hon svarar
Kanske det!

Här tar den här lilla historien och sagan sitt lilla slut!
SLUT

Med det ena benet framför det andra…

Ken Cassel
19/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-19 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snipp,snapp,snut.....
2012-03-20

  Rise Little One
Udda titel.... varför "med det ena benet framför det andra"?
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel