Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet leker!

Utan att tveka så gick den lilla flickan raskt ut på skolgården
då klockan slog
Tack för idag, slut för idag
Så när hon gick ut ifrån den så stora porten, gjorde hon det
för att leka en stund
För efter att ha suttit i skolan hela dagen var hon nu trött
på att sitta still
och bara ta det lugnt
Så nu skulle hon ut och busa lite med sina kompisar
Bara skratta och ha det kul
Kanske kasta lite snöbollar på varann så som de brukar göra
så här strax innan Jul

För livet leker när man är så här liten
Så det gäller för barnen att ta vara på den här tiden
Och det så mycket de bara kan
För när man blir äldre så måste man
börja ta en massa ansvar
Och sånt brukar många gånger vara både tröttsamt och slitsamt
Lite till mans

Och mamma och pappa försöker att hålla koll på en
Vad man håller på med och vad man gör
Ja, så att man inte går över gränsen och gör något
som man inte bör
För gör man det så finns ju risken att de båda börjar att sjunga för en i liten kör
Då de skäller ut en
Och när de gör det så brukar man faktiskt bli lite ledsen
För det är då som det känns som om man lite
bara håller på och dör...

Utan att tveka, så gick hon ut för att leka!


Ken Cassel
19/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-19 22:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bildrikt,jordnära,vemodigt,ja jävligt bra Kenny boy.Kul när du känns så där extra seriös mannen!!!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel