Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med slut på ören


Han var en märklig typ, när vi träffades, och vi presenterade oss en av de som var där sa att han hette Sören… och sa ”ungdomarna i Kyrkan kallar mej kassören” sa han… ”för jag har hand om pengarna där”..

Hm vi får väl hoppas det då, viskade jag, åt hon bredvid och att de inte är nåt annat.

Senare tog vi upp det igen
Charmören Sören, gjorde sitt för att vi skulle komma igång liksom, märklig man
De vart Chauffören Sören
Eller om han skulle göra nåt i skogen ”stören”
Eller stående som vad som helst, markören
Hamna på dåliga lukt ställen odören…
Och i båten blir det fören
Och om det blir flera av samma så blir det massören
Och om han suddar så blir det radören
Och om han blir fattig så blir det korvören
Får han en smäll så blir det en möre´n
Och blir de mer pengar så hamnar han i smören
Och skriver han på poeter så blir det kåsören
Och om han slipper ur det han fångats i så blir det fri-sören
Och säljer han i korvmojen så blir det fritören
Blir han rörmokare så får han fixa med rören
När han promenerar så blir flanören

Oj va tjatiga vi var, rena fyllsnacket, sånt som händer vid övertrötthet
Och en massa garv åt inget händer med…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 115 gånger
Publicerad 2012-03-20 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO