Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
demokratin och folket, förlorar


Händelserna i Frankrike


Apropå händelserna i Frankrike

Peace can win

And lose, to Tou-louse

And love can win

And lose, to Tou-louse

To lose




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2012-03-20 08:57



Bookmark and Share


  Yheela
Fyndigt om tragedin.
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO