Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om testamentets mörka sidor inspirerad av en nära vän


Priset...

När du sätter prislapp
på ert heliga blodsband
drunknar jag
i sorgen...
Frågan är grumlig
och mörk...
Har verkligen
allt ett pris?




Fri vers av lory
Läst 647 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2012-03-20 09:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Starkt.. viktig text... väcker tankar..
2012-03-21

  bittemi VIP
Inland tar nog mörkret över tyvärr! Bra skrivet!
2012-03-21

  Magica VIP
Obehaglig men tankeväckande téxt, bra skrivet, väcker tankar!
2012-03-21

    ej medlem längre
Starka ord...sätter igång tankarna....
2012-03-20

    Bodil Sandberg
Sånt här är hemskt säjer jag med viss erfarenhet..bra text!
2012-03-20

  Dandelion
Ja L,
(bra skrivet å beskrivet som vanligt, fotnot följer...)

allt har ett pris,
kan låta krasst å trist...

...men,
förhoppningsvis visare,
fredligare, gladare
sprider vi god jord,
investerar klokt,
i frön,
i levande växter,
inom oss själva
å andra...
...inte alltid tacksamt...

...du har sått många goda frön, tack...

...stor kram på dej å de dina...
G.

fotnot;
(pengar, ja tack...
...ger handlingsfrihet i detta samhälle,
frågan e väl va vi gör...
...å appropå testamenten, för mej e du, ja, alla gud...
...de närmaste ja kan komma gud e natur...)
2012-03-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skickligt fångad tanke. Tänkvärd. Så bra. =)
2012-03-20

  Fru Intighet
Tänkvärt, djupt.
2012-03-20

  Destino
Hm man undrar? Bra skrivet!
2012-03-20

  Änglaögon
Tänkvärt...
2012-03-20

  Linda CH VIP
Stark text! En fundering som får en att må illa! Kan det verkligen vara så att: Kärleken till pengar övervinner allt? :(
2012-03-20

    ej medlem längre
betänkande rader...bra skriftat
2012-03-20

  Anya VIP
En stark text om de mörka sidorna hos oss människor....girigheten. Den har ibland inga gränser. Bra fångat!
2012-03-20

  Lars Hedlin
Djup och lite smärtsam
2012-03-20

    ej medlem längre
synes så.. tyvärr
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen