Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En extrem samling djur som aldrig tidigare skådats....OBS Personer med känslig mage ombedes att icke läsa längre än hit ! OBS


"Obefintliga Däggdjur !"

"Smygfisgångaren" = En illaluktande fyrfotad varelse som ,numera, är utrotningshotad, pga att djurets favorittillhåll är utedass av äldre modell....


"Pissorillan" = En apliknande figur som är gråbrun till färgen, ca en meter lång, inte helt ovanlig i Sverige, vistas i eller i närheten av offentliga pissoarer, kännetecknas av en urinstinkande lukt och undviker människor, dock återvänder den tilll pissoarerna så snart de är folktomma....


"Kåtin" = En avlägsen släkting till kaninen, grälla fäger, går över i beige ,korthårig, något kortare bakben än kusinen (kanin) .Kännetecknas av ett extremt livligt sexliv, pippar oupphörligt, överallt och ogenerat, inför öppen ridå, allmän i trakterna av Jockmokk och i Wilhelmina , ovanlig söder om Umeå.
Vistas på öppna vidder, betar samma beten som renarna , ofta trampar renhjordarna ner dem mitt i samlagen eftersom de aldrig slutar med sitt intensiva pippande !


"Hormelin" = En kusin till hermelinen, men den har helt andra instinkter, den bjuder, högfrekvent, ut sig på ett nästan människoliknande vis, genom att blotta sina genitalier för BÅDE han- och hondjur (därav namnet) . I övrigt mycket lik hermelinen, fast färgen är rödaktig (samma färger som en rödräv) .


"Prällefant" = En svartvit , mindre släkting till den afrikanska elefanten, har en "prästkrageliknande " rand runt halsen (därav namnet) . Köttätare, älskar att trampa ihjäl människor ,speciellt unga oskulder, som den äter med hull och hår ! Jagas därför mycket av människan och finns nu endast i ett tiotal exemplar, förträdesvis finns de i mörka underjordiska gångar under pariskyrkan Notre Dame där de är svåra att lokalisera pga att gångarna är trånga och svårtillgängliga för människan . Försök har gjorts att gasa ihjäl dem ,men numera är de fridlysta.


------





Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-20 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Suveränt!!
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska