Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden susar i säven!


Och där så kommer visst den där så söta lilla räven

springandes

med en liten höna i munnen

medan bonden står där helt galen vid den nu så vidöppna

inhägnaden

och emot honom bara hytter näven...

Vinden susar i säven!

Ken Cassel
20/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-20 18:53



Bookmark and Share


  Rise Little One
Söt liten tjuv ;)
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel