Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vänskap o dess betydelse för oss ...


Vänner är fantastiskt

Vänner är det mest fantastiska som skapats
Dom oroar sig när du är oroliga
Dom hjälper dig när du vill bli hjälpt
Dom skrattar när du vill höra skratt
Dom får dig att le när du vill ha leende
Dom tröstar dej när du gråter
Jag är glad jag har mina vänner
Dom gör mig hel
Dom gör mig stark
Jag är din vän




Fri vers av Jack_iX
Läst 495 gånger
Publicerad 2006-01-27 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX