Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig bara få höra dig säga de tre magiska orden


De som alltid får mig att må så bra

De som alltid får mig att känna att jag riktigt lever

De som alltid får mig att känna mig riktigt älskad

De som alltid gör mig så berörd

De som alltid gör mig så otroligt glad

och smått förstörd

Förstörd känslomässigt inom mig själv, då du är allt för god och snäll


Så låt mig nu bara få höra dig, säga de tre magiska orden

Jag älskar dig!

Ja, det som jag säger till dig nästan varje dag, utan för den delen

vara allt för tjatig och svag

De som jag säger till dig, nästan varje dag, i hopp om att du bara

ska bli riktigt glad

Bara få dig att skina upp och må bra


Ja, jag älskar dig

Och när jag säger de orden till dig, så vill jag att du bara

ska svara utan att tveka

Ja, jag älskar dig med!

För gör du inte det, så kommer jag ju bara att bli lite ledsen

och lite förvånad

Och då jag bara lär undra

Varför får jag inget riktigt svar ifrån min älskade vän

på min så goda kärleksförklaring

För annars så brukar hon ju alltid bara uppskatta den

och skina upp som en sol

Så vad är det nu som bara har hänt?!

Ja, jag bara frågar mig


Så säg nu de tre magiska orden till mig, så är du snäll

Säg de tre magiska orden och gör min dag

Ja, jag bara älskar dig!!!

Ken Cassel
20/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-20 21:11



Bookmark and Share


    lory
ti amo..volim te...älskar dig...i love you..vad vill du mer...hehehehhehhehhehehe
2012-03-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Precis! Intensiteten i dessa tre magiska ord kan smälta tom Antarktis
2012-03-20

  Rise Little One
Man är alltid glad och smått förstörd av de tre magiska orden...
Låt henne läsa din dikt först sedan kommer hon att säga exakt det du vill höra ;)
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel