Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hand i band


Ingemar

Vissa bara ger mig ännu en rynka
men vissa lämnar en smilgrop på min kind




Fri vers av Epione VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-20 21:39



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ja en riktigt god vän du har....
2013-09-19

  erkki
Kamratskap!
2012-03-21

    ej medlem längre
Tack för de värmande orden... Du lämnar själv både smilgropar och goa skratt till oss som känner dig.
2012-03-20

  walborg
Så underbart fint sagt om Ingemar!!!!
2012-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP