Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejonkungen



Kommer du nånsin att finna
Till din präktiga man
En slags ljuv, stolt, vacker lejoninna
Som ger dej lust den dan
Så alla besvikelser kan brinna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-28 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO