Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inget bra


Ingenting att ha

Gör inte den enda minsta lilla människa glad

Kan reta gallfeber på dem alla

Irritera dem

Så, så fort de får syn på mig, så försöker de att döda mig

Mörda mig

Dräpa mig

Göra pannkaka av mig

Men det är inget konstigt i sig

För jag är den första flugan som kläcktes idag

Idag på årets första riktigt varma dag

Ha ha ha

Ken Cassel
21/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-21 16:25



Bookmark and Share


  Rise Little One
hurra, pannkakor serveras på Kens plats idag :)
2012-03-21

    lory
stick....jag tar en myggspräy..ler
2012-03-21

  M.A.J.R
Haha en bra text har vi här
skriven av en fluga :D
2012-03-21

    tramp
bzzzzzz... härligt !
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel