Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig vill man inte gärna leka med


Eller ens ha som fiende

Eller ens krama om

Så när man får syn på dig så är det nog bättre att man istället

bara lämnar dig ifred

Håller ett visst avstånd

Du en åtta och halv meter lång och vild Pyton orm

Du som kan käka upp en hel människa i ditt så stora gap till omfång...

Ken Cassel
21/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-21 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel