Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång som jag får syn på dig


börjar jag inom mig att le

För du är en kopia av en som jag känner

En av mina bästa vänner

Och eftersom jag nu vet att han inte har några bröder

så kan du ju knappast vara en tvilling

Men möjligtvis kanske hans tvilling själ

Så varje gång som jag får syn på dig, så vet jag inte om jag bara

ska gå fram till dig och säga det

Men varje gång som jag tänker det, och är på väg fram till dig

så tvekar jag i sista sekund

och istället bara lämnar dig helt ifred

Och istället så låter jag det här få vara min egna lilla hemlighet

Skrattar gott

Du är riktigt lik någon som jag känner...

Ken Cassel
21/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-21 17:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fint
2012-03-21

  anita VIP
Super bra dikt
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel