Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordmån / Jag reser nu

Människorna sover
med fönstren blanka mot natten
jag klättrar ut, jag reser nu
seglar mellan martallar och klippor
ett skepp i böljande råg
och mörkret grensle över flyttblocken
på en outforskad åkerö
jag stiger iland, jag stannar nu
med bara fötter rotade i lerjorden
snart bryter himlen ut i gryning
men ännu ligger luften sval och formbar
jag andas den till moln




Fri vers av Grävling
Läst 243 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-21 18:54



Bookmark and Share


  Maria T
Jag upplever ett barn
som springer i en rågåker
2012-03-25

    ej medlem längre
Underbar stämning.
2012-03-21

  Casbah* VIP
gillas för sitt språk, bruken av ord. Gott!
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling