Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för äldreboenden


Istället för äldre boenden
Så drar man in personal och kallar det
”Trygghets boenden”

Så går de till när de gamla
Inte är lönsamma
Hör ni det gamlingar?

NI är inte lönsamma i den nya ekonomin
Inte heller är det arbetslösa det
Eller sjuka
Eller kriminella
Eller ungdom
Eller barn

Så snart finns det inga kvar som är lönsamma
Himla värld….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-06 20:12



Bookmark and Share


  anits VIP
ja, det har blivit ett underligt
samhälle vi lever i numera
2012-04-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO