Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med jord på fingrarna


så fick han en massa färger och kåkar

och ett och annat fyrtal

Och då så säger en motståndare, surt

Det är inte svårt att skita när arslet är fullt...

Ken Cassel
21/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-21 21:19



Bookmark and Share


  aol
han var avudsjuk.
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel