Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartbyggarna tog en chanz


Svartbyggarna
Johan von Schantz
Och stockholms stad bygger men
Man får inte bygga utan bygglov
Men staden tog ”en chans” eller två

Och bygger för fyllt i Ulvsunda
Man kallar det schaktarbeten
Men schaktarbeten som efterlämna tonvis
Med betong konstruktioner är lite väl märkliga




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO