Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27 år och blå fashist


Den där ”nya” center kärringen
Är VÄRRE än den gamla
Hör och häpna

Hon vill sänka lönerna
Och naturligtvis, för de som har minst
Rena motsvarigheten till ”Hitler Jugend”
Eller nåt slags ”stål fascister” eller nåt

Hon är i alla fall mer åt höger
Än vad Bohman var, på sin tid
Troligen mer än Yngve Holmberg var med
Man får nog gå 100 år tillbaks för att se nåt liknande
Kaisern eller nåt…





ELLER MÖJLIGEN i Ådalen 1931




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-23 18:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag håller med dig
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO