Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tornerspel

 


hur man bygger ett slott
för kråkor
göres liksom på samma sätt
som en saga skrives

ett näste
högst upp
i en svajig gren
bor vi
några pinnar hit och dit
i en salig röra
jag och mina kråkungar
människorna kan vi se
gå omkring därborta
ovetandes

ibland stormar det
trädet vinglar onyktert
i sitt vattenglas
då blir vi lite så ängsliga
som kråkor kan




Fri vers (Fri form) av Casbah* VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Casbah*
Casbah* VIP