Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurr

Jag vet inte vad jag ska göra i helgen
Bryr mig inte
Orkar inte
Är kåt, kan inte någon suga av mig eller knulla mig?
Min vilja är god,
Jag vill väl, väl?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Philip V
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-22 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V