Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...fragment ifrån allt vad där tillhör.... ,vi mixar svensk/engelskan ohejdbart !


Fragmentariskt !

Skabb !

härör från ett junklab !


Svabb !

städar upp efter extrem likstank
här är ingen kärlekskrank !


Snabb !

kvickare än en oljad blixt
"Good that I had it fixed !"


Frantic !

all over the Atlantic !
klarar alla trick !


Kantigt !

t o m helt klantigt
rentav lite "tantigt"


Fjantigt !

never ever semantic
maybee soft romantic


Finally !

oh,really ?
you, Silly ?
handla på Willys
int´fatt´ett nys !



-------




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-22 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska