Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten jävla siffra

.

Att en siffra,
en liten jävla siffra
- en vikt
kan vara så betydande
och lyckas skapa
en värme,
ett leende,
en känsla
av framgång
med dess nedåtgående spiral



Snart kan jag kanske
sluta springa förbi
spegelbilden av mig själv




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 457 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-23 10:41



Bookmark and Share


    lory
varm kram ,fint diktat..ser många metaforer...
2012-03-23

    Shush
En dikt som, trots sin något naiva ton, innehåller ett stort allvar.
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna