Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan hon riktigt lärde känna mig


så visade hon mig gaddarna utåt

Nästan morrade åt mig

Men när hon märkte att jag var lugn och behärskad

och strök henne medhårs

lugnade även hon ner sig

Och idag så är vi riktigt goda vänner...

Ken Cassel
23/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-23 12:39



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
hihi den var skoj...
2012-03-24

  anits VIP
Härligt Ken
2012-03-23

    ej medlem längre
Du är för go du ha ha!
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel