Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp lite på taget, min vän


För det är inte värt att hålla på och springa efter henne

hela tiden

För ger du henne mer än lillfingret, så tar hon till slut hela handen

och lämnar dig sen ensam kvar

åt ditt eget lilla öde


Visst vet jag om att du har fattat tycke och älskar henne

av hela ditt hjärta

som om hon vore så mycket mer, än ett vackert litet smycke

Men då måste du också låta henne få lite av sin frihet

och inte tassa efter henne hela tiden

vart hon än går

Inte hålla på och vakta på henne hela tiden

som jag hoppas att du förstår

För får hon inte ett visst utrymme är det ju lätt hänt

att hon blir riktigt irriterad

Och du vet ju hur kinkig hon kan bli då

En riktig pina, en riktig smärta

En som lätt kan ge en ett litet magsår...


Så ett gott råd

Släpp lite på taget, min vän

Och skulle hon då vara otrogen emot dig, emot alla odds

så har du ändå inte ifrån henne

den rätta kärleken...

Ken Cassel
23/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-23 16:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
2012-03-23

  Rise Little One
vilken strålande rådgivare du är Ken :)
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel