Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sorgliga svenska ensamheten



Jag har det för bra
för att klaga
så därför klagar jag

en vacker dag
kommer bombjäveln
riktigt köras upp
välpenetrerat
fint vackert
rakt upp
fint försiktigt
i dess mörker
av fägring

tiotusen idioter
följde vinden
men glömde en

som sades vara
fet ful
och
förtegen




Fri vers av Marvin
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-23 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin