Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de ljuger


i dess natt
av försening
slit mitt liv
åt någon
som du riktigt
vill kännas vid
som du tänker på
jag är bra
men lyckades aldrig
riktigt kännas vid
riktigt nära
mot dig
att bara falla
men jag faller
så försiktig
som du vill
så jag
faller
i min
så gärna
så mycket
sårande
dag




Fri vers av Marvin
Läst 133 gånger
Publicerad 2012-03-23 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin