Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Respektfullt vill jag ge dig mitt stora tack


för att du stod vid min sida

när det började att hetta till

När det verkligen började att kännas riktigt tufft, och började lukta bränt

Och då smockan inte låg långt borta i luften

För medan de andra så kallade polarna bara la benen på ryggen

och stack

så var det du som stannade kvar

Så med dig vet jag nu vad jag har

En riktig god vän

En blodsbroder!


Så respektfullt vill jag nu ge dig mitt stora tack, för att du höll i mig där

när jag verkligen

höll på att skena iväg och gå emot attack

Och då jag var så här nära att göra något riktigt dumt

Då jag var jävligt lack

Så Mack!

Du är en riktig kompis och god vän...

Ken Cassel
24/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-24 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel