Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En god vän sa till mig igår när han öppnade sin inkomstdeklaration


Det var som katten


Jag får visst tillbaka lite pengar på skatten

Nitton kronor

Yippie

Jo, jag tackar ja, och bockar och bugar och tar av mig hatten

Det hade man inte räknat med...

Ken Cassel
24/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-24 02:06



Bookmark and Share


  Magica VIP
"Oh maj gadd", det låter mycket det! ;)
2012-03-24

  Ninananonia VIP
:)
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel