Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skiter fullständigt i vilken färg som du har på din hud


Din kropp

Om du så är svart eller vit, gul eller röd

För det är personligheter som jag söker efter

Ja, jag söker efter de som har modet att visa sin rätta glöd

De som kan skina lika varmt som solens sken

För det är när jag möter på någon sådan likasinnad

som det som oftast

bara bär hen

när vi småler lite kaxigt emot varandra

Och för varje gång som jag får känna på den där så sköna känslan

av samhörighet

så börjar det alltid sprattla lite i mina ben

En helt underbar eforisk känsla, vill jag påstå

Så jag skiter fullständigt i...

Ken Cassel
24/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger
Publicerad 2012-03-24 02:22



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja, kroppen fungerar så samma sätt oavsett färg ;)
2012-03-24

  Ninananonia VIP
:) visst är det så...
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel