Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står ensam på balkongen och tittar upp emot natthimmelen


och inser ganska så snabbt

att jag är vilsekommen ibland stjärnorna

Men att det där är lilla och stora karlavagnen, vet jag

Och att det där är den så stora björnen som drar dessa två vagnar

ut på nya äventyr i universum

Men vart jag själv är någonstans ibland alla dessa stjärnor

vet jag inte

För jag måste bara ha kommit på avvägar

och kommit vilse

För jag kan inte se mig själv däruppe någonstans

Men måtte jag nu bara någonsin hitta hem igen...

Står ensam på balkongen!

Ken Cassel
24/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-24 03:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En skön resa utifrån balkongens stjärnhimmel.
2012-03-24

  Rise Little One
en speciell teleskop behöver man, och den ligger gömd någonstans i kroppen...
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel