Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världens bästa raggningstips En redigerad liten historia ifrån arkivet, noll åtta


Varje gång som jag stöter på en vacker kvinna


som är ute och går med sin förtjusande hund

så går jag fram till hunden och kliar den lite bakom örat

medan jag viskar högt till den i det andra


Vilken vacker fin hund du är!

Men hurru du!

Oss kompisar emellan?!

Får jag klappa Matte?

Ken Cassel
24/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-24 11:19



Bookmark and Share


  Rise Little One
måste kunna fatta hundspråk för att veta svaret...
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel