Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det är okej nu!

Emellan dig och mig
För vi har försonats då vi har kommunicerat med varandra
Kommit överens
Skakat hand
Skakat hand så som man gör i varje land
I alla länder förutom Peru
Men där så bor ju ändå inte jag och du...

Men det är okej nu!
För det som har hänt har ju redan hänt
Och åt det så kan man inte göra så mycket åt
Vilket är vida känt
Men man kan faktiskt göra någonting för framtiden
Skaka hand med sina fiender och istället bli till varandras vän
Göra det allra bästa av situationen för att vara överens
För att bevara lugnet och fasthålla freden
Och framför allt låta kärleken få bli till vår allas bästa vän
Bara låta den få gro i våra hjärtan
Så sluta nu genast upp med att vara så ledsen, min vän
För det är okej nu!

Ken Cassel
24/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-24 11:51



Bookmark and Share


  Rise Little One
Ja, det är OK nu mellan dig och mig

vi har skakat tass med varann

ändå vill du inte än säga hej till mig

när vi passerar varann

så jag förstår

nåt ont har jag gjort i alla fall :)
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel