Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta ,världens äldsta yrke, förtjänar, sannerligen, en dikt...., ett ställningstagande får jag också med.....


OM: "Prostitution !"

Prostitution !

av frivillig natur

när flickan (pojken) rår sig själv

och gör sig sin egen kur

tjänar egna pengar

som ingen tar

jobbar åt sig själv

som alla och envar

i Tyskland legalt

om frivillighet föreligger

för mej egalt

med vem de ligger


Vill man va´ en hora
och gillar pökandet
då får man ju scora
och också öka det
men hallickar som slår och jävlas
det ska INTE finnas
med dem SKA Polisen djäklas
de ska hårdtvinnas !


Släpp hororna loss det är vår !

Världens äldsta yrke även i år !

Jag har aldrig nyttjat någon

men jobba för sig själva får dom

det tycker jag

blir väl nu hugg och slag

från alla feminister

min framtid blir bister.....



----





Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 19:07



Bookmark and Share


  zallander
jag tycker det är mansförnedrande att kvinnor
kan utnyttja oss med sina kroppar, för dyra pengar.
2012-03-26

  Johan Bergstjärna VIP
För en gång skull håller jag med Larz nedan.
2012-03-25

  Larz Gustafsson VIP
I mitt Sverige är prostitution förbjudet och belagt med stränga straff.
Det finns ingen anledning att försvara denna fruktansvärda exploatering och förnedring.
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska