Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag intalar mig själv



att någonting fult är vackert

så kanske jag till slut kommer att tro på det....?

Ken Cassel
24/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-24 17:39



Bookmark and Share


  Rise Little One
om du hamnar i en öde ö med en ful kvinna då kommer du att säga hon är världens sötaste...
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel