Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag får syn på henne


så tänder det till, och lite till

För hon har långt mörkt hår och en fin figur

Vilken tur

Och det är då som jag gör mig till och hoppas att hon vill

För på mig så blir det fart


Jag bjuder upp henne till dans, och hoppas att hon ska ge mig en liten chans

att få visa vad jag kan

Och kanske det kan bli till en helt underbart skön romans

på tu man hand

då våra hjärtan står i brand


Så när jag får syn på henne, så går jag fram och frågar hur hon mår

och hoppas att hon ska förstå

att det är en liten flört

Och att hon känner likadant, så att hon blir kär i mig på stört

För kärleken har inga gränser

Det finns inget stopp

För jag vill krama om henne och smeka hennes kropp

Ge henne allt det där som bara jag kan ge

Så jag hoppas att hon nu tackar Ja, och bugar

och följer snällt med

Med på ett litet äventyr, där vi båda går lite överstyr

Känslor som svallar upp och ögon som tindrar

Och inget ska få hindra oss nu

För vi vill ju bara skratta och ha det lite kul, tillsammans

Så när jag får syn på henne, så tänder det till...

Ken Cassel
24/3-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-24 18:11



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint :)
2012-03-24

  Rise Little One
Se till att hamna på öde ön nu med en gång Ken :)
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel