Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att glädjas o att läras


Motgång - framgång

Varje motgång är en lärdom …
Varje framgång en glädje …
Den med ett öppet sinne lär sig nya ting livet ut …




Fri vers av Jack_iX
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-01-27 19:56



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
du har så rätt, men det är svårt att se det positivt jämt, eller hur

ofta ska man ta livet med en klackspark och alltför ofta sparkar jag i frustration livet bortom synhåll...

du beskriver så klart och tydligt, även dikten om skönheten vad glasklar
visdomsord absolut, vilka man förstå först när upplevelsen finns även i det egna livet
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX