Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dyrt men det finns


Så vad hjälper det en människa
Om hon vinner hela världen
Men förlorar sin själ

Vad hjälper det mänskligheten
Om man kan tillverka alla mediciner
Men man har inte ”råd att tillverka dom”

Eller kanske inte ”har råd att ha dom på lager”
Eller inte har råd, att köpa dom
”för att de som patenterat kräver för mycket betalt”

Då är det inte nåt ”röda korset” som styr
Det är det svarta…
För ”det är inte lönsamt” med, medicinering




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-06 03:10



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
stämmer dessvärre...
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO